Creăm împreună proiecte cu impact

Proiectele realizate la firul ierbii au puterea de a mișca comunități prin educație, cultură, tehnologie, inovație. Zestrea Bisoceană aduc împreună oameni și idei pentru a contribui la sustenabilitatea comunităților de pe valea Slănicului și ale Râmnicului.

Vii alături de noi ca persoană fizică?

Construim împreună un loc mai bun pentru noi și copiii noștri, investim în educația din zonele defavorizate și în păstrarea patrimoniului material, imaterial și natural. La Zestrea Bisoceană aducem la un loc oameni și povești pentru că iubim satul românesc și ne dorim ca acesta să se dezvolte sustenabil, păstrând și respectând însă rădăcinile pe care s-a ridicat.

Vrei Să Aduci Alături De Noi Compania Ta?

Rezonezi cu misiunea pe care Zestrea Bisoceană și-a asumat-o în dezvoltarea satelor de pe Valea Slănicului și Valea Râmnicului? Crezi în importanța investiției în educație deopotrivă pentru copii și adulți? Știi că puterea exemplului are acea forță de schimbare pe care ne-o dorim? Vino alături de noi să contruim binele.

Detalii fiscale

Anul 2024: folosește butonul de mai jos, completează contractul și virează suma dorită în contul Asociației.

.

.

Anul 2023: dacă sponsorizările făcute în 2023 nu au atins plafonul maxim stabilit de lege, completează contractul cu suma rămasă nealocată și depune la ANAF Declarația 177 până la 27 decembrie. ANAF va vira suma în contul nostru.

  • Oferă timp și expertiză proiectelor

  • Vizitează și promovează locurile

  • Oferă resurse materiale și financiare proiectelor
  • Cumpără experiențe și produse