Newsletter

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Atelier de croşetat

Împletitul firelor cu croşeta a reprezentat încă din cele mai vechi timpuri o îndeletnicire a femeilor din satul românesc. Fie că își înfrumuseţau costumele populare, fie că realizau diferite obiecte de decor pentru casă, croşetatul a însemnat dintotdeauna un mod de exprimare al talentului şi a dragostei pentru frumos. Atelierul nostru îţi dezvăluie tainele acestui meșteșug şi te aduce mai aproape de lucrurile făcute de mână. Participă şi tu la acest atelier de croşetat!

Cine?
Dacă sunteţi un grup organizat solicită o rezervare a atelierului unde să ne povestești mai multe despre ceea ce doriţi. Noi vă vom crea ulterior oferta ce vi se potrivește.

Dacă ești un doritor ce voieşte să deslușească tainele meșteșugurilor, lasă-ne un mesaj cu dorinţele tale. Vom avea grijă să fii anunţat când este primul atelier de croşetat disponibil.

Unde?
Grupurile organizate vor avea posibilitatea de a-și alege locația de desfășurare a atelierului.  Pentru atelierele orânduite de noi, locația va fi anunțată la fiecare eveniment în parte.

Când?
Atelierele se pot desfăşura de luni până sâmbătă, excluse fiind zilele cu sărbători ortodoxe.

Cum?
Atelierele vor fi ţinute de meșteri populari îmbrăcați în costume tradiționale autentice. Fiecare eveniment va cuprinde povești și explicații astfel încât, la finalul cursului, participanţii să poată înţelege această taină a meşteşugului. În ceea ce priveşte baza materială, aceasta va fi asigurată de către noi la acest atelier de croşetat.

Categoria

Ateliere tradiționale