Newsletter

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Atelier personalizat

Dacă dorești un atelier personalizat sau voieşti un alt tip de atelier pe care nu l-ai regăsit în oferta noastră, lasă-ne un mesaj cu cererea ta, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Cine?
Dacă sunteţi un grup organizat solicită o rezervare a atelierului unde să ne povestești mai multe despre ceea ce doriţi. Noi vă vom crea ulterior oferta ce vi se potrivește.

Dacă ești un doritor ce voieşte să deslușească tainele meșteșugurilor, lasă-ne un mesaj cu dorinţele tale. Vom avea grijă să fii anunţat când este primul atelier disponibil.

Unde?
Grupurile organizate vor avea posibilitatea de a-și alege locația de desfășurare a atelierului.  Pentru atelierele orânduite de noi, locația va fi anunțată la fiecare eveniment în parte.

Când?
Atelierele se pot desfăşura de luni până sâmbătă, excluse fiind zilele cu sărbători ortodoxe.

Cum?
Atelierele vor fi ţinute de meșteri populari îmbrăcați în costume tradiționale autentice. Fiecare eveniment va cuprinde povești și explicații astfel încât, la finalul cursului, participanţii să poată înţelege această taină a meşteşugului. În ceea ce priveşte baza materială, aceasta va fi asigurată de către noi la acest atelier personalizat.

Categoria

Ateliere tradiționale