O altfel de vacanță

La hub-ul țărănesc Zestrea Bisoceana copii și tinerii de toate vârstele își pot petrece vacanțele într-un mod distractiv și creativ.

Despre proiect

Pentru că mediul rural nu dispune de spații în care copii să se poată întâlni în siguranță, am creat pentru aceștia un mediu prietenos înconjurat de mult verde și povești ale bunicilor.

Acest proiect a luat viață în cadrul programului PEPCOlandia, ediția a III-a. În perioada iunie-august 2023 au fost organizate activități de socializare, școală de meșteșuguri, drumeți, proiecții de film de care au beneficiat peste 100 de copii și la care au participat peste 15 voluntari adulți din comună și din comunele învecinate.

Finanțator al proiectului

Derularea activităților și amenajarea spațiilor au fost realizate în cadrul proiectului finanțat de PEPCO România, în cadrul programului Pepcolandia, un program susținut prin determinarea și implicarea angajaților PEPCO, gestionat la nivel local de Organizația Umanitară CONCORDIA.

Ce am creat prin proiect?

Dacă vrei să vii să te bucuri de aceste zone create, te așteptăm șa Zestrea Bisoceană. Urmărește-ne și pe rețelele de socializare pentru a vedea când organizăm următoarele evenimente preum seara de film.

Dacă vrei să ne sprijini în continuarea unor astfel de proiecte dedicate copiilor, poți alege să faci o donație de resurse, timp sau bunuri.